Skapa möjligheter att träna hemma | Boxningsnytt

Boxningsnytt

Boxning och kampsport

Skapa möjligheter att träna hemma

På grund av rådande pandemi så kan det vara så att du inte vill gå till gymmet som vanligt och träna. Det kan också vara så att restriktioner finns så det inte går att träna på offentliga ställen. Skapa möjligheter att träna hemma kan vara något som du bör ta i beaktning. Att röra på oss och träna är viktigt och om vi vill eller kan träna på gym så är träning hemma det som gäller.

Så klart så behöver du inte bygga upp ett liknande gym som du vanligtvis brukar gå till. Det kan fungera med lite enklare för din hemmaträning. Se till att skaffa dig det som behövs för att kunna träna. Hitta en plats som passar för din träning. Ett gästrum kan med fördel användas till träning. Har du ett garage eller en källarvåning så kan även det passa. Skaffa något skydd för golvet och som dämpar i rummet. Ett par hantlar och några kettlebells så kan du skapa relativt bra träningsprogram.

Även hopprep och balansbollar kan köpas hem för att kunna träna mer varierat. Se till att skapa träningsprogram som passar dig och som du kan använda dig av fram tills dess du kan gå iväg till gymmet igen. Du kan ju i fortsättningen använda dina träningsredskap hemma när lusten faller på och du vill träna men inte orkar åka iväg till gymmet. Om det finns ungdomar i familjen så kanske de också vill nyttja träningsmöjligheterna hemmavid.